9 Nisan 2012 Pazartesi

Açlık Oyunları gişedeki zaferini sürdürüyor


Vizyondaki üçüncü haftasına giren Açlık Oyunları (The Hunger Games) zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Hafta sonu ABD BoxOffice listesinin açıklanan ilk rakamlarına göre 33,5 milyon dolar kazanan film, toplamda 302,8 milyon dolara ulaşmayı başardı. Bütçesi 78 milyon dolar olan yapım, uyarlandığı aynı isimli çok satan kitabın gücünü de arkasına alarak dünya çapında 460 milyon dolar gişe yaptı.
Geçtiğimiz hafta vizyona giren Amerikan Pastası (American Pie)'nın son bölümüAmerikan Pastası: Buluşma (American Reunion) serinin daha önceki filmlerinden daha az bir gişe yaparak 21,5 milyon dolar kazandı ve 2. sıraya yerleşti. James Cameron imzalı Titanik (Titanic) efsanesinin yenilenmiş 3D versiyonu ise 17,3 milyon dolarla kendine üçüncü sırada yer bulabildi. Onu 15 milyon dolarla Titanların Öfkesi (Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans) ve 11 milyon dolarla Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana (Mirror Mirror) izledi.
ABD Box Office listesinin diğer filmleri ve rakamları şöyle: 6. Liseli Polisleri (21 Jump Street) (10,2 milyon dolar), 7. Loraks (Dr. Seuss' The Lorax) (5 milyon dolar), 8.Salmon Fishing in the Yemen (975 bin dolar), 9. John Carter (820 bin dolar) ve 10. Düşmanı Korurken (Safe House) (581 bin dolar)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder