17 Şubat 2012 Cuma

Bu hafta vizyona girenler (17 Şubat)

FETİH 1453

Yönetmen:
Faruk Aksoy
Oyuncular: Devrim Evin, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest
Senaryo: Atilla Engin, İrfan Saruhan

“İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutandır. Onu fetheden asker ne güzel askerdir” der Hz. Muhammed. 1453’te Bizans’ın güçlü savunmasına rağmen, Osmanlı İmparatorluğu’nun 7. padişahı Sultan 2. Mehmet (Devrim Evin) bu kehaneti gerçekleştiren hükümdar olacaktır.

HAYALET SÜRÜCÜ 2 (Ghost Rider: Spirit Of Vengeance)
Yönetmen: Mark Neveldine, Brian Taylor
Oyuncular: Nicolas Cage, Ciarán Hinds, Fergus Riordan

Hayalet Sürücü Johnny Blaze (Nicolas Cage) hâlâ şeytani lanetiyle yaşamakta ve Doğu Avrupa’da gizlenmektedir. Kiliseye bağlı gizli bir tarikat tarafından, Danny (Fergus Riordan) adlı çocuğu Şeytan’dan (Ciarán Hinds) korumakla görevlendirilir. Önceleri Hayalet Sürücü’nün gücünü kullanmakta isteksiz olsa da çocuğu korumanın tek yolunun motosikletini sürmek olduğunu anlar.

MUPPETS (The Muppets)
Yönetmen: James Bobin
Oyuncular: Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper

Gary (Jason Segel) ve kızarkadaşı Mary (Amy Adams), petrolcü Tex Richman’ın (Chris Cooper) Kukla Tiyatrosu’nu yerle bir etme planını keşfettiklerinde Bugüne Kadarki En Büyük Kukla Televizyon Yardım Kampanyası’nı sahnelemek ve tiyatroyu kurtarmak için gereken 10 milyon doları toplamak amacıyla kuklaları yeniden biraraya getirmesi için Kermit’e yardım etmeye karar verirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder